• MartinBauer
  • Kontakt
  • Über uns
  • Umgebung
  • Rezepte
  • MartinBauer
  • Kontakt
Back to Overview
March 30, 2023

Friederikes Hochzeits Kräutersüpple

Zutaten

Einige Blätter Spitzwegerich, Löwenzahn, Vogelniere, Giersch, Knoblauchrauke
Nach Belieben Petersilie und Schnittlauch
1 kleine gelbe Rübe
1 kleine Zwiebel
Nach Belieben Knoblauchzehe
Butterfett
Mehl für die Einbrenne
ca. 5 g Salz
Wenig Suppenwürze
Sahne


Zubereitung

Die klein gehackte Zwiebel und die in kleine Würfel geschnittene Gelbe Rübe in Butterfett andünsten – Mehl dazu geben – und mit kalten Wasser aufgießen – und aufkochen (2-3 Minuten) lassen.

Kräuter waschen und kleingehackten zur Suppe geben. Mit Salz und wenig Suppenwürze abschmecken – zum Verfeinern Sahne beigeben (werden junge Kräuterblätter verwendet, brauchen diese nicht mehr mitgekocht zu werden, ansonsten die Kräuter eine Minute mitkochen lassen.

Teilen:
  • Impressum
  • Datenschutz
  • Kontakt

We are using cookies to give you the best experience on our website.

You can find out more about which cookies we are using or switch them off in .

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Strictly Necessary Cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

3rd Party Cookies

This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.

Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.

Please enable Strictly Necessary Cookies first so that we can save your preferences!

Powered by  GDPR Cookie Compliance